Składniki:
2 piersi z kurczaka
1 jajko
1 kajzerka
Mleko do namoczenia kajzerki
1 łyżka musztardy kremskiej WOM Parczew
Sól, pieprz
Przyprawa do kurczaka
Bułka tarta do panierowania
1 jajko
1 kajzerka
Mleko do namoczenia kajzerki
1 łyżka musztardy kremskiej WOM Parczew
Sól, pieprz
Przyprawa do kurczaka
Bułka tarta do panierowania
Sposób przygotowania:
Bułkę namaczamy w mleku, odciskamy, mielimy razem z piersią z kurczaka. Do masy dodajemy jajko, musztardę i doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Wszystko dokładnie mieszamy, formujemy małe okrągłe kotleciki, obtaczamy w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obydwu stron.
Widzę ze twoj blog chyba nic dla ciebie nie zarabia, a mozesz połączyć swoja pasję z dodatkowym zarobkiem. Nawet jesli masz tylko 100 wizyt dziennie, i tak możesz zarobić niezłą kasę, wpisz sobie w google - jak zarobić na blogu drugą wypłatę
OdpowiedzUsuń